+31 644217701

Steun ons

U kunt ons op verschillende manieren steunen. Het geld wat wij hiermee ophalen, gaat naar de aanschaf van camera’s, vangkooien, Missy Traps enz. Alles om uw vermiste hond weer veilig te kunnen stellen.

Daarnaast kunnen wij het geld ook inzetten als er een persoon financieel minder te besteden heeft, maar het wel nodig is om een speurhond in te zetten of voor het drukken van flyers. Dit is afhankelijk van het bedrag wat in kas zit.

Op dit moment hebben wij een actie lopen voor de aanschaf van een warmtebeeldcamera. Aangezien deze al een aantal keer ons super heeft kunnen helpen, maar niet altijd beschikbaar zijn willen wij deze heel graag kopen. Helaas zijn de kosten van een warmtebeeld camera rond de 1400 euro. Nu hebben we bij een bedrijf al voor elkaar gekregen dat wij een korting van 400euro krijgen. Maar dit bedrag is nog steeds heel hoog. Helpt u ons helpen? Dan is het heel fijn als u een bedrag overmaakt naar onze rekening met de vermelding warmtebeeldcamera. Op deze manier hopen wij zo snel mogelijk een warmtebeeld camera in ons eigen bezit te hebben. Met een warmtebeeld camera kunnen wij dicht begroeide stukken goed bekijken of er warmte verschillen zijn. Zo kan het bij een hond die zich vast heeft gelopen het verschil maken tussen leven en dood. Zeker omdat voor sommige gebieden het te gevaarlijk is voor de speurhond. Of ook te gevaarlijk om deze de bramenstruiken in te sturen.

U kunt ons steunen door 1 van de volgende producten te kopen:

https://horsecorner.nl/product-categorie/hond/snacks/visproducten-bokal/

https://horsecorner.nl/product-categorie/hond/riemen-halsbanden-en-tuigen/veiligheidstuigen/

https://horsecorner.nl/product-categorie/hond/speelgoed/handgemaakte-knuffels/

Daarnaast kunt u ons altijd om een betaalverzoek vragen of u kunt uw bedrag overmaken naar:

NL79 INGB 0000 819121 T.n.v C.H van Santen ovv donatie bokalspeurhonden

Mochten wij de spullen allemaal op orde hebben dan doneren wij het bedrag aan een goed doel, zoals de dierenambulance, dierenhulp, enz. Voor meer uitleg over deze goede doelen kunt u kijken op:

https://horsecorner.nl/stichtingen/